"/>

ZoneZero SDA

Veilige gegevenstoegang

Safe-T zorgt voor een revolutie in het Zero Trust Network-ontwerp. Door Safe-T in te zetten als een centrale technologie in het kernnetwerksegment, krijgen organisaties de mogelijkheid om niet alleen gevoelige segmenten gescheiden en klein te houden, maar ook om ervoor te zorgen dat alleen uitgaande communicatie plaatsvindt, waardoor het netwerk in wezen onzichtbaar en ontoegankelijk wordt behalve bronnen waartoe gebruikers toegang hebben per gebruiker.

Bovendien hebben de afgelopen jaren een steeds groeiende toename van de cloud-acceptatie door alle typen organisaties laten zien. Het verplaatsen van applicatielagen naar de cloud vereist een herarchitectuur van het netwerk en de applicatie, bijvoorbeeld als voorheen alle applicatielagen zich on-premise bevonden, moet u nu een cloudgebaseerde applicatielaag verbinden met applicatielagen die zich on-premise bevinden.

Een dergelijke stap zorgt voor een aantal uitdagingen, zoals binnenkomende gaten in de firewall van de organisatie voor cloudverkeer, evenals de vereiste voor een VPN of beveiligde verbinding om verbinding te maken tussen de cloud en de gebouwen van de organisatie.

 

Het gebruik van Safe-T SDA (Secure Data Access) maakt het mogelijk om logische segmentatie op netwerkniveau uit te voeren en cloudelementen te verbinden met grondelementen, zonder de noodzaak om poorten te openen binnen de perimeterfirewall, firewalls te sluiten die zich tussen twee netwerksegmenten bevinden, terwijl beveiligde toegang mogelijk is via de interne firewall op een uitgaande firewallregel.

Gebaseerd op Safe-T's gepatenteerde reverse access-technologie, trekt de SDA Access Controller elk binnenkomend verzoek naar een uitgaande verbinding en past beleid en workflows toe. Dit ontwerp vermindert het aanvalsoppervlak aanzienlijk, aangezien in feite alle inkomende poorten zijn gesloten en controle wordt verkregen over de volledige toegangslevenscyclus van een applicatie, inclusief bestandsbewaking en machtigingsbeheer. Dit wordt bereikt zonder een enkele firewallregel.

De SDA van Safe-T is ontworpen voor het hoogste beveiligingsniveau voor elk type organisatie en ondersteunt implementatie op locatie, waardoor gereguleerde organisaties met zeer gevoelige gegevens hun gegevens kunnen beveiligen zonder de inherente risico's van de cloud.

 

 

Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
Zerotrust vs ABAC-RBAC and PoLP

Zerotrust vs ABAC-RBAC and PoLP

Geplaatst op: 2021-01-19

Hoe staat Zerotrust in verhouding met PoLP, Least Privilege vs RBAC and ABAC? Alles wat u moet weten voor de perfecte keuze!   Laten we beginnen door te zeggen dat de  concepten nauw met elkaar ...

Lees meer Archief
De basis principes van Zero Trust

De basis principes van Zero Trust

Geplaatst op: 2021-01-14

Kernprincipes van het Zero Trust-model     Wij krijgen veel vragen over Zero TRust, wat is het nou, kan je het niet simpeler vertellen?  Ja dat kan, maar het komt altijd neer op 7 basis...

Lees meer Archief