"/>

ZeroNoise Siem

Game-changing technology - 15 patenten in automatisering, ML, NLP van oorzaak & gevolg analyse.

Zero Noise, de naam zegt het al.  Een SIEM om de werkelijk risicovolle entiteiten en aanvallen te identificeren, zelfs voordat ze plaatsvinden, zonder het geluid van valse positieven. Analisten kunnen zich dus concentreren op wat er echt toe doet: beschermen tegen cyberaanvallen.
verminder ruis met minstens 75%, krijg een overzicht van aanvallen die live plaatsvinden. Respond vanaf het dashboard en voorkom schade.

 

Zet A.I. voor u aan het werk

ZeroNoise levert een intelligente, gepatenteerde AI- en Natural Language Processing-oplossing (NLP) om de ruis van valse positieven te verminderen en uw team te laten focussen op een geprioriteerde lijst van aanvallen die er echt toe doen.
Dit is allemaal te bereiken zonder de noodzaak om handmatig statische correlatieregels, playbooks, ruling etc. bij te werken of te schrijven.

 

 

 

 

 Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
Zerotrust vs ABAC-RBAC and PoLP

Zerotrust vs ABAC-RBAC and PoLP

Geplaatst op: 2021-01-19

Hoe staat Zerotrust in verhouding met PoLP, Least Privilege vs RBAC and ABAC? Alles wat u moet weten voor de perfecte keuze!   Laten we beginnen door te zeggen dat de  concepten nauw met elkaar ...

Lees meer Archief
De basis principes van Zero Trust

De basis principes van Zero Trust

Geplaatst op: 2021-01-14

Kernprincipes van het Zero Trust-model     Wij krijgen veel vragen over Zero TRust, wat is het nou, kan je het niet simpeler vertellen?  Ja dat kan, maar het komt altijd neer op 7 basis...

Lees meer Archief