"/>

ZeroNoise Siem

Game-changing technology - 15 patenten in automatisering, ML, NLP van oorzaak & gevolg analyse.

Zero Noise, de naam zegt het al.  Een SIEM om de werkelijk risicovolle entiteiten en aanvallen te identificeren, zelfs voordat ze plaatsvinden, zonder het geluid van valse positieven. Analisten kunnen zich dus concentreren op wat er echt toe doet: beschermen tegen cyberaanvallen.
verminder ruis met minstens 75%, krijg een overzicht van aanvallen die live plaatsvinden. Respond vanaf het dashboard en voorkom schade.

 

Zet A.I. voor u aan het werk

ZeroNoise levert een intelligente, gepatenteerde AI- en Natural Language Processing-oplossing (NLP) om de ruis van valse positieven te verminderen en uw team te laten focussen op een geprioriteerde lijst van aanvallen die er echt toe doen.
Dit is allemaal te bereiken zonder de noodzaak om handmatig statische correlatieregels, playbooks, ruling etc. bij te werken of te schrijven.

 

 

 

 

 Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
SaFe-T's MFA is here to help

SaFe-T's MFA is here to help

Geplaatst op: 2021-03-04

Integrate Multi-Factor Authentication and Identity Awareness to any Service or Application Part of the ZoneZero Perimeter Access Orchestration Suite, ZoneZero MFA allows you to easily integrate mult...

Lees meer Archief
High Level logische netwerk segmentatie

High Level logische netwerk segmentatie

Geplaatst op: 2021-02-17

High Level logische netwerk segmentatie In 1 van onze vorige blogs hebben we besproken wat micro segmentatie precies is. Vandaag een voorbeeld van logische segmentatie. In een use case voor logische segmentatie...

Lees meer Archief