"/>

Wat doen wij?

Identity, Access en Activity Security Management op basis van Zero Trust Networking

 

Omerta Information Security is een Technology partner. Toegevoegde waarde die On-Prem, cloud of Hybride software aanbiedt die snel en moeitelooos geintegreerd kunnen worden in uw bestaande ICT landschap. Gemanaged, in eigen beheer, zoals het voor u het best past. 

ZoneZero van Safe-T is het eerste management platform voor perimetertoegang waarmee u eenvoudig het volledige toegangsschema op één platform kunt beheren. Gebruik ZoneZero om een nieuwe SDP-oplossing te implementeren, verbeter uw bestaande VPN-infrastructuur naar ZTNA of voeg MFA toe aan een VPN, service en applicatie.

 

Ultra Secure communicatie platform SIKUR

SIKUR is een volledig en ultra veilig communicatie platform. Het is een nieuwe manier van denken over veiligheid. Wij zijn een platform dat end-to-end, betrouwbare bescherming biedt.  Op telefoon en desktop, met Zero trust networking solution Identity management en Recording van Users. We hebben een manier ontwikkeld om elke applicatie te beveiligen, of het nu gaat om bankieren, aandelen, nieuws, cryptocurrency, portefeuilles, berichten en meer. Android-apps werken bovenop SikurOS en de meeste van deze apps - die voldoen aan de veiligheidscriteria van Sikur - kunnen op SIKUR Phone worden uitgevoerd. Wij zijn de beveiliging die uw communicatie nodig heeft.

 

 

 

Saas Management

Of het nu om het optimaliseren van uw cloud infrastructuur gaat, het controleren of juist het terugschroeven van uw cloudkosten, dit alles is te realiseren met behulp van Cloud management tools.
Het opschonen van Office 365 omgevingen, kijken naar overbodige machines en resources in Azure, AWS, of Google cloud kunnen enorme kostenbesparingen brengen. Vergeet ook niet dat al deze overbodige resources vaak een security risico zijn.

Saas - Security en Protectie

Saas - Cost Control

Saas - Optimalisatie

Saas - Total Management     

 

 

Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
 Fighting  Microsoft exchange Marauder attack

Fighting Microsoft exchange Marauder attack

Geplaatst op: 2021-03-12

CVE-2021-26855, CVE-2021-26857, CVE-2021-26858 and CVE-2021-27065 Bestrijding van de Exchange Marauder Attack Het lijkt erop dat er maanden zijn verstreken sinds het nieuws van de SolarWin...

Lees meer Archief
Implementatie van ZTA

Implementatie van ZTA

Geplaatst op: 2021-03-11

Door de snelle toename van cloud computing, het gebruik van mobiele apparaten en het internet der dingen zijn conventionele netwerkgrenzen verdwenen. Het personeelsbestand is meer verspreid, met externe werknemers...

Lees meer Archief