"/>

BLOG, IT's all about (Zero) Trust

IT's all about (Zero) Trust

Zero trust is een strategische benadering van beveiliging waarbij het concept centraal staat om vertrouwen uit de netwerkarchitectuur van een organisatie te verwijderen. Vertrouwen is niet binair noch permanent. We kunnen er niet langer van uitgaan dat interne entiteiten betrouwbaar zijn, dat ze direct kunnen worden beheerd om het beveiligingsrisico te verminderen, of dat een eenmalige controle voldoende is. Het zero-trust-model van beveiliging vraagt u om uw aannames van vertrouwen bij elke toegangspoging in twijfel te trekken.

Dat is een hele mond vol! Wij proberen middels deze blogs een stukje duidelijkheid te verschaffen in dit Beveiligingsconcept.
Natuurlijk zijn er onze producten en diensten, deze zijn oplossings gericht en to the point. Deze producten moeten jouw reis naar ZeroTrust vergemakkelen en versnellen.

Veel plezier met lezen en als je ergens op wilt reageren dan weet je ons te vinden!

 

Team Omerta

Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
Zerotrust vs ABAC-RBAC and PoLP

Zerotrust vs ABAC-RBAC and PoLP

Geplaatst op: 2021-01-19

Hoe staat Zerotrust in verhouding met PoLP, Least Privilege vs RBAC and ABAC? Alles wat u moet weten voor de perfecte keuze!   Laten we beginnen door te zeggen dat de  concepten nauw met elkaar ...

Lees meer Archief
De basis principes van Zero Trust

De basis principes van Zero Trust

Geplaatst op: 2021-01-14

Kernprincipes van het Zero Trust-model     Wij krijgen veel vragen over Zero TRust, wat is het nou, kan je het niet simpeler vertellen?  Ja dat kan, maar het komt altijd neer op 7 basis...

Lees meer Archief