"/>

BLOG, IT's all about (Zero) Trust

IT's all about (Zero) Trust

Zero trust is een strategische benadering van beveiliging waarbij het concept centraal staat om vertrouwen uit de netwerkarchitectuur van een organisatie te verwijderen. Vertrouwen is niet binair noch permanent. We kunnen er niet langer van uitgaan dat interne entiteiten betrouwbaar zijn, dat ze direct kunnen worden beheerd om het beveiligingsrisico te verminderen, of dat een eenmalige controle voldoende is. Het zero-trust-model van beveiliging vraagt u om uw aannames van vertrouwen bij elke toegangspoging in twijfel te trekken.

Dat is een hele mond vol! Wij proberen middels deze blogs een stukje duidelijkheid te verschaffen in dit Beveiligingsconcept.
Natuurlijk zijn er onze producten en diensten, deze zijn oplossings gericht en to the point. Deze producten moeten jouw reis naar ZeroTrust vergemakkelen en versnellen.

Veel plezier met lezen en als je ergens op wilt reageren dan weet je ons te vinden!

Team Omerta

Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
 Fighting  Microsoft exchange Marauder attack

Fighting Microsoft exchange Marauder attack

Geplaatst op: 2021-03-12

CVE-2021-26855, CVE-2021-26857, CVE-2021-26858 and CVE-2021-27065 Bestrijding van de Exchange Marauder Attack Het lijkt erop dat er maanden zijn verstreken sinds het nieuws van de SolarWin...

Lees meer Archief
Implementatie van ZTA

Implementatie van ZTA

Geplaatst op: 2021-03-11

Door de snelle toename van cloud computing, het gebruik van mobiele apparaten en het internet der dingen zijn conventionele netwerkgrenzen verdwenen. Het personeelsbestand is meer verspreid, met externe werknemers...

Lees meer Archief