"/>

BLOG, IT's all about (Zero) Trust

IT's all about (Zero) Trust

Zero trust is een strategische benadering van beveiliging waarbij het concept centraal staat om vertrouwen uit de netwerkarchitectuur van een organisatie te verwijderen. Vertrouwen is niet binair noch permanent. We kunnen er niet langer van uitgaan dat interne entiteiten betrouwbaar zijn, dat ze direct kunnen worden beheerd om het beveiligingsrisico te verminderen, of dat een eenmalige controle voldoende is. Het zero-trust-model van beveiliging vraagt u om uw aannames van vertrouwen bij elke toegangspoging in twijfel te trekken.

Dat is een hele mond vol! Wij proberen middels deze blogs een stukje duidelijkheid te verschaffen in dit Beveiligingsconcept.
Natuurlijk zijn er onze producten en diensten, deze zijn oplossings gericht en to the point. Deze producten moeten jouw reis naar ZeroTrust vergemakkelen en versnellen.

Veel plezier met lezen en als je ergens op wilt reageren dan weet je ons te vinden!

Team Omerta

Contact

Omerta Information Security
Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam

010 808 2503
SaFe-T's MFA is here to help

SaFe-T's MFA is here to help

Geplaatst op: 2021-03-04

Integrate Multi-Factor Authentication and Identity Awareness to any Service or Application Part of the ZoneZero Perimeter Access Orchestration Suite, ZoneZero MFA allows you to easily integrate mult...

Lees meer Archief
High Level logische netwerk segmentatie

High Level logische netwerk segmentatie

Geplaatst op: 2021-02-17

High Level logische netwerk segmentatie In 1 van onze vorige blogs hebben we besproken wat micro segmentatie precies is. Vandaag een voorbeeld van logische segmentatie. In een use case voor logische segmentatie...

Lees meer Archief